Alarmcentrale

Heeft u een alarmsysteem? Wilt u dat er altijd adequaat wordt omgegaan met alarmmeldingen, storingen en verdachte situaties? U wilt er toch ook zeker van zijn dat alles goed geregeld is?

Multiwacht kan deze dienstverlening voor u verzorgen.

  • De alarmcentrale en haar centralisten zijn:
  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Ondersteund door geavanceerde technieken

Dit betekent voor u:

    • Altijd een adequate afhandeling van uw alarm
    • Snel opschakelen van hulpverlening bij calamiteiten
    • Geen stemcomputers, maar altijd iemand die u persoonlijk verder helpt

Alarmcentrale in de praktijk

Bij de alarmcentrale komen alle meldingen van uw alarmsysteem en/of uw brand-meldinstallatie binnen. Een team met vakkundige centralisten zal deze melding conform vooraf afgesproken protocollen afhandelen. In sommige gevallen wilt u wellicht eerst zelf gebeld worden. In veel gevallen zal dit echter betekenen dat de surveillant op de weg opdracht gegeven word om de alarmmelding te verifiëren. De servicedesk van Multiwacht zorgt er, voor een snelle alarmopvolging, altijd voor dat de dichtstbijzijnde surveillant ter plaatse gaat.

Niet alleen calamiteiten maar ook de controle op uw bloktijden, het doorgeven van storingen aan installaties en het toezien op veiligheid bij bijvoorbeeld cameratoezicht zijn werkzaamheden van de centralisten. De mogelijkheden zijn eindeloos en maatwerk aan de orde van de dag!

Alles in 1

De alarmcentrale dienstverlening betreft een samenwerking tussen EuroPac en Multiwacht. Deze samenwerking is tot stand gekomen zodat wij onze klanten volledig van dienst kunnen zijn. Het voordeel is dat alles onder 1 contract kan vallen. Dat zorgt voor overzicht en beperkt de factuurstromen.

Met een keuze voor EuroPac als samenwerkende partij zijn wij er van overtuigd altijd het aller beste te kunnen bieden. EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie.

Mocht u zelf al een alarmcentrale hebben waarover u zeer tevreden bent kunnen wij voor onze beveiligingsdienstverlening de alarmcentrale van uw keuze samenwerken.

 

Particuliere alarmcentrale nodig?

Heeft u een particuliere alarmcentrale nodig in de omgeving UtrechtZeistHouten en Nieuwegein? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of  maatwerkvoorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl