Beveiliging & Bewaking

Bent u bezorgd over de veiligheid van uw bedrijf of woning? Heeft u een alarminstallatie maar moet u in geval van een alarmmelding zelf ter plaatse gaan of een medewerker op pad sturen om te kijken wat er aan de hand is? Multiwacht waarborgt de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw eigendommen. Als u voor Multiwacht kiest, dan kiest u voor:

  • Jarenlange ervaring
  • Goed opgeleide beveiligers
  • Lokaal bekend en goed vertegenwoordigd
  • Een breed scala aan beveiligingsdiensten
  • Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar


Onze beveiligingsdiensten Houten en omgeving

Bij Multiwacht kunt u terecht voor diverse beveiligingsdiensten in Houten, Utrecht, Zeist, Nieuwegein omstreken, maar ook op landelijk niveau staan wij graag voor u klaar. Onze diensten lopen uiteen van hondenbewaking en mobiele surveillance tot objectbeveiliging, alarmopvolging en sluitbegeleiding.

Mobiele surveillance

Bij mobiele surveillance staat ons team van beveiligers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u stand-by. Onze beveiligers zijn ervaren en handelen adequaat bij verdachte situaties, een brand of inbraak waardoor de schade zo beperkt mogelijk blijft en soms zelfs voorkomen kan worden.

Alarmopvolging

Een alarminstallatie is een goede maatregel om uw bedrijf of woning beter te beveiligen. Maar wat doet u als het alarm afgaat? Door er zelf heen te gaan kunt u zichzelf in gevaar brengen. Multiwacht heeft ervaren bewakers in dienst die getraind zijn om met verdachte situaties om te gaan. Onze beveiligers zijn snel ter plaatse, zijn bekend met uw pand en met de omgeving. Mocht er schade zijn toegebracht aan uw pand, dan zorgen wij voor de afhandeling, van controle tot schadeherstel. Als er sprake is van een loos alarm, dan resetten wij de installatie. Alle werkzaamheden na een melding worden vastgelegd in een aanwezigheidsformulier, zodat het voor u inzichtelijk waar onze dienstverlening uit bestaat.

Hondenbewaking

De hondengeleiders van Multiwacht zijn een uitstekende keuze wanneer u grote terreinen of uw evenement wilt beveiligen. Het inzetten van een afgerichte politiehond met een getrainde bewaker heeft een sterke preventieve werking. Om deze werking versterken beschikt Multiwacht over een goed opgeleide en getraind team van hondengeleiders. Bovendien zijn de hond en de geleider een hecht team en werken ze uitstekend samen.

Objectbeveiliging

Wanneer klanten, medewerkers of gasten aanwezig zijn in uw pand wilt u natuurlijk dat zij zich niet alleen welkom voelen, maar ook veilig. Door te kiezen voor objectbeveiliging van Multiwacht kiest u voor de optimale balans tussen deze twee afwegingen. Onze beveiligers ontvangen bezoekers en medewerkers op een hartelijke wijze en verzekeren hen tegelijkertijd van een veilige werkomgeving. Ook na sluitingstijd houden onze beveiligers toezicht op uw object. Onze beveiligers zijn niet alleen preventief aanwezig, maar zullen indien nodig ook handelend optreden. Wij realiseren ons dat geen object of bedrijf hetzelfde is. Daarom stellen wij graag in overleg met u een passend pakket samen.

Beveiliging op maat

Beveiligingsdiensten kunnen bij Multiwacht geheel naar uw wens worden ingevuld. Zo voeren wij voor klanten transportbegeleiding, transport beveiliging en datatransport uit en verzorgen wij ook de afhandeling van storingsmeldingen in technische installaties als aanvulling op de reguliere dienstverlening. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u geheel op maat een of meerdere van onze beveiligingsdisciplines aanbevelen. We denken graag met u mee. Zo heeft u altijd de juiste beveiliging die past bij uw hulpvraag.

Beveiliging nodig in Houten, Utrecht, Zeist en omstreken?

Wilt u beveiliging inschakelen voor uw bedrijf, woonhuis, terrein of evenement? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerk voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl