Strategische bewaking

Beveiliging Houten

De beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Houten laat u het liefst over aan professionals. Bij een alarmmelding van uw alarminstallatie heeft u graag dat er professional een kijkje gaan nemen die bekend zijn in Houten. Multiwacht zorgt niet alleen voor uw veiligheid, maar ook die van uw personeel en eigendommen. Multiwacht staat voor:

  • Ervaren en vakbekwame beveiligers in Houten
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd op basis van het Keurmerk Beveiliging

Beveiliging in Houten

Houten is een plaats in de provincie Utrecht, de plaats is vooral populair onder forensen die zich in de centrale gemeente vestigen. Door deze grote groei is het stadscentrum van Houten recentelijk gemoderniseerd. Het station Houten Castellum is verbouwd en het winkelcentrum Het Rond is volledig vernieuwd. De groei van de stad vergroot ook de beveiligingsvraag. De beveiligers van Multiwacht zijn u graag van dienst bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Door de kennis van Houten en omgeving kunnen onze specialisten u een persoonlijk advies geven op basis van uw wensen, uw situatie en de gebiedskennis. U kunt bij Multiwacht terecht voor beveiliging van uw bedrijfspand op De Schaft, Doornkade, De Meerpaal of Het Ronddeel, maar ook voor uw woning in de wijk De Lobben, De Gaarde of Houten-Zuid. Onze beveiligers bekijken uw situatie en brengen een persoonlijk advies uit.

Onze beveiligingsdiensten in Houten

U kunt bij Multiwacht terecht voor diverse beveiligingsdiensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u in Houten kunnen betekenen? De diensten van Multiwacht lopen uiteen van objectbewaking tot mobiele surveillance. Wij kijken graag met u mee naar uw situatie en geven u een oplossing op maat.

Objectbeveiliging

Een gastvrije maar ook veilige omgeving creƫren? Dan is objectbeveiliging een goede keuze. De beveiligers van Multiwacht zorgen ervoor dat uw gasten of medewerkers zich welkom en veilig voelen in uw pand. Wij zorgen ervoor dat er op de afgesproken tijdstippen een beveiliger aanwezig is om uw pand en eigendommen te bewaken. Deze bewaker is gastvrij naar uw gasten en medewerkers, maar treedt adequaat op wanneer daar aanleiding voor is.

Alarmopvolging

Heeft u een alarminstallatie maar vindt u het niet verantwoord om bij een melding zelf polshoogte te nemen? Multiwacht zorgt ervoor dat u of uw personeel niet in een gevaarlijke situatie terecht komt. Onze getrainde beveiligers zijn snel ter plaatse. Wanneer er sprake is van schade aan het pand dan nemen wij de afhandeling volledig voor onze rekening; van controle tot schadeherstel. Bij een loos alarm zorgen wij ervoor dat de installatie gereset wordt. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren bij alarmopvolging worden vastgelegd in een formulier zodat we naar u transparant zijn in onze dienstverlening.

Alarmcentrale

Alarmopvolging is mogelijk in samenwerking met elke alarmcentrale. Maar Multiwacht heeft ook een eigen alarmcentrale. Deze alarmcentrale is te koppelen aan uw alarmsysteem en/of brand-meldinstallatie. Een team van ervaren centralisten zal de melding geheel naar uw wensen afhandelen. Combineer de alarmcentrale met onze alarmopvolging wanneer u er zeker van wil zijn dat alles goed geregeld is.

Cameratoezicht

Een camerasysteem is een goede manier om uw pand of terrein te beveiligen. Het is daarbij wel belangrijk dat de camerabeelden op professionele wijze bekeken worden zonder dat er inbreuk geraakt wordt op de privacy. De professionals van Multiwacht helpen u hiermee, met ons cameratoezicht heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week toezicht op uw camerabeelden. Dit betekent dat verdachte situaties in een vroeg stadium herkend worden en dat de daders in beeld zijn, zodat adequate vervolgstappen genomen kunnen worden.

Collectieve surveillance

Ons team van beveiligers staat bij collectieve surveillance 24/7 voor u klaar. Wanneer er een verdachte situatie ontstaat grijpt het team in. Onze mensen hebben ervaring met diverse situaties en kunnen dus adequaat handelen. Het team grijpt snel in bij bijvoorbeeld brand of inbraak waardoor de schade beperkt blijft of zelfs voorkomen kan worden.

Controle- en sluitronde

Wilt u ervan uit kunnen gaan dat uw pand of terrein op een juiste manier wordt geopend en afgesloten? Multiwacht verzorgt controle- en sluitrondes voor uw pand. Geen zorgen meer over complexe sleutelplannen en verschillende toegangscodes. Onze surveillant neemt deze zorgen uit handen, door zijn ronde te doen volgens uw instructies. Wanneer nodig is het mogelijk om een controleronde uit te voeren op wisselende tijden.

Beveiliging nodig in Houten?

Wilt u beveiliging inschakelen voor uw bedrijf, woonhuis, terrein of evenement? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerk voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl