Strategische bewaking

Beveiliging Nieuwegein

De beveiliging van uw bedrijfspand in Nieuwegein laat u alleen over aan professionals. Multiwacht heeft jarenlange ervaring met deze belangrijke taak en helpt u bij het optimaal beveiligen van uw personeel, uw eigendommen én uzelf. Kiest u voor Multiwacht, dan kiest u voor:

  • Vakbekwame beveiligers met ervaring in Nieuwegein
  • In heel Nieuwegein 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd op basis van het Keurmerk Beveiliging

Beveiliging in Nieuwegein

Voormalige groeikern Nieuwegein is inmiddels uitgegroeid tot stad met meer dan 60 duizend inwoners. Door deze groei wordt ook criminaliteit een groter probleem in de centraal gelegen stad. De beveiligingsdiensten van Multiwacht passen zich aan op de groter wordende beveiligingsvraag. Onze beveiligers hebben ruime ervaring met surveillance beveiliging op de bedrijventerreinen Plettenburg, de Wiers en het Klooster. Maar ook in woonwijken als Blokhoeve, Merwestein, Galecop en Doorslag weten onze beveiligers hun weg te vinden. Neem contact met ons op voor een beveiligingsadvies op maat voor uw bedrijf in Nieuwegein.

Onze beveiligingsdiensten in Nieuwegein

Multiwacht biedt een breed pakket beveiligingsdiensten aan in Nieuwegein. Bent u benieuwd naar voorbeelden van onze aanpak in deze regio? Samen met u bekijken we welke diensten relevant zijn voor uw situatie en passen deze aan op uw wensen.

Objectbeveiliging

U wilt dat uw personeel en uw gasten zich zowel gastvrij ontvangen als veilig voelen. Dan is objectbeveiliging een goede keuze. Onze ervaren en klantvriendelijke beveiligers zorgen voor een aangenaam welkom, maar zien tegelijkertijd ook toe op de veiligheid in uw pand. In overleg met u bepalen wij de tijdstippen waarop de beveiliger aanwezig zal zijn om uw gasten en uw personeel een veilig gevoel te geven.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarminstallatie afgaat dan kunt u ervoor kiezen er zelf op af te gaan of een medewerker te sturen. In beide gevallen kunnen er onveilige en ongewenste situaties optreden. Dit kan vermeden worden als u kiest om de alarmopvolging over te laten aan Multiwacht. Onze getrainde en ervaren bewakers zijn snel ter plaatse en kunnen adequaat optreden. Indien er schade is dan nemen wij graag de afhandeling op onze rekening. Bij loos alarm resetten we de alarminstallatie.

Alarmcentrale

Onze alarmopvolging wordt ingezet bij elke alarmcentrale, maar voor een optimale samenwerking tussen centrale en opvolging kunt u ook kiezen voor de alarmcentrale van Multiwacht. In overleg met u spreken we af hoe onze specialisten zullen handelen in geval van een alarmmelding. Zo bent u ervan verzekerd dat de alarmopvolging volgens uw wensen geschiedt.

Controle- en sluitronde

Wilt u met een gerust hart ’s avonds uw pand verlaten omdat u weet dat het op de juiste wijze afgesloten wordt? De beveiligers van Multiwacht bezorgen u graag deze rust door na de beëindiging van de werkzaamheden uw pand grondig te controleren op ingeschakelde verlichting of openstaande ramen. Ook bij het begin van de werkdag staan wij voor u klaar om uw object optimaal te beveiligen.

Collectieve surveillance

Voor de beveiliging van een compleet bedrijventerrein of woonwijk heeft Multiwacht ervaren en bedreven beveiligers in dienst die ervan zorgen dat u samen sterk staat tegen inbrekers en/of vandalen. Op met u afgesproken tijden zullen onze bewakers op het terrein patrouilleren en ingrijpen bij verdachte situaties.

Cameratoezicht

Het ophangen van camera’s in uw bedrijfspand of –terrein is een goede keuze om uw beveiliging te verbeteren. Maar het is ook een keuze die te maken krijgt met de bestaande privacywetgeving. Om er zeker van te zijn dat er verantwoord om wordt gegaan met de privacy van uw personeel en uw gasten kunt u het beste kiezen voor cameratoezicht door Multiwacht.

Beveiliging nodig in Nieuwegein?

Wilt u beveiliging inschakelen voor uw bedrijf, woonhuis, terrein of evenement? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerk voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl