Strategische bewaking

Beveiliging Utrecht

Een optimale beveiliging van uw bedrijfspand of medewerkers in Utrecht kan pas bereikt worden als u dit toevertrouwt aan professionals. Door de jarenlange ervaring en het veelzijdige aanbod van diensten is Multiwacht de ideale partner op het gebied van veiligheid. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Vakbekwame beveiligers met kennis van Utrecht
  • 24/7 bereikbaar in heel Utrecht
  • Gecertificeerd op basis van het Keurmerk Beveiliging

Beveiliging in Utrecht

Als vierde stad van Nederland biedt Utrecht haar eigen uitdagingen voor het leveren van optimale beveiliging. In zo’n omvangrijke stad is criminaliteit een groot probleem, wat vraagt om passende oplossingen. Onze beveiligingsdiensten zijn hierop ingericht. Wij kunnen uw pand en bezittingen beveiligen in bedrijventerreinen zoals Overvecht en Lage Weide, maar ook in wijken zoals Kanaleneiland, Tuindorp, Lunetten en de binnenstad. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden voor het uitvoeren van beveiligingstaken in Utrecht.

Onze beveiligingsdiensten in Utrecht

In Utrecht en omstreken nemen wij graag de meest uiteenlopende beveiligingstaken van u over. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw veiligheid optimaal gewaarborgd is. Hier vindt u een overzicht van de beveiligingsdiensten van Multiwacht:

Alarmopvolging

Als uw alarm afgaat, wilt u zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is. Het kan echter riskant zijn om zelf te gaan kijken. Om u een adequate alarmopvolging te bieden, kunnen wij samenwerken met uw eigen alarmcentrale. De alarmmeldingen komen bij Multiwacht binnen zodat wij direct een surveillancevoertuig kunnen sturen. De beveiligers van Multiwacht zijn zeer bekend in de omgeving en daarom snel ter plaatse. Wanneer er calamiteiten zijn, zullen onze beveiligers handelend optreden en eventuele schade beperken.

De beveiligers van Multiwacht controleren bij een alarmopvolging altijd of er schade is. Als er schade is, zorgen onze beveiligers voor eventuele benodigde reparaties. Bij een loos alarm zullen de bewakers van Multiwacht het alarmsysteem resetten. Als onze beveiligers ter plaatse zijn geweest, ontvangt u na afloop altijd een aanwezigheidsformulier. Op het formulier vindt u al onze bevindingen, handelingen en de tijden waarop deze hebben plaatsgevonden.

Alarmcentrale

Om uw pand optimaal te beveiligen, kunt u uw alarmsysteem koppelen aan onze alarmcentrale. Onze professionele centralisten beschikken over geavanceerde technieken en kunnen u een snelle en correcte afhandeling van uw alarm garanderen. Als de situatie hulpdiensten vereist, dan zorgt Multiwacht voor een adequate inschakeling van de gevraagde hulpverlening.

U kunt niet alleen uw alarmsysteem koppelen aan onze centrale, wij kunnen er ook voor zorgen dat uw brandmeldingen bij ons binnenkomen. Bij een melding wordt er altijd gehandeld volgens de protocollen die wij samen met u hebben opgesteld. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u altijd de eerste bent die gebeld wordt.

De centralisten in de alarmcentrale van Multiwacht zien tevens toe op uw beveiligingscamera’s en helpen u met het doorgeven van storingen. Door maatwerk te leveren, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Cameratoezicht

Multiwacht kan uw bedrijfspand of woning 24/7 beveiligen met bewakingscamera’s. Het cameratoezicht van Multiwacht zorgt voor een sterke preventieve werking en daarmee een vermindering van incidenten. Door middel van camera’s kunnen verdachte situaties vroegtijdig herkend worden.

Camerabeelden zijn een potentiële bron van privacy schending. Als personen herkenbaar in beeld komen, treedt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) in werking. Multiwacht handelt altijd volgens deze wet en garandeert daarmee de ideale balans tussen privacy en veiligheid. Onze beveiligers hebben veel ervaring met cameratoezicht en maken beveiligingscamera’s hierdoor tot een effectief, zorgvuldig en preventief middel om uw bedrijfspand of woning te beveiligen.

Objectbeveiliging

Veiligheid is zeer belangrijk, maar mag nooit ten koste gaan van de gastvrijheid. De beveiligers van Multiwacht zorgen voor een perfecte balans tussen deze twee belangrijke componenten. Onze beveiligers geven uw medewerkers, gasten en klanten een warm welkom en zorgen tegelijkertijd voor een optimale veiligheid in uw bedrijfspand. Ook wanneer iedereen naar huis is, zien onze beveiligers erop toe dat er geen ongewenste personen uw pand binnendringen.

De beveiligers van Multiwacht staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen. Al onze beveiligers beschikken over de juiste opleiding, zijn gastvrij, representatief en bovendien in het bezit van EHBO- en BHV-diploma’s. Beveiliging kan plaatsvinden vanuit uw bedrijfsreceptie, een controlekamer of zelfs vanuit uw logistieke centrum.

Controle- en sluitronde

Multiwacht verzorgt brand-, controle-, openings- en sluitrondes. Als niet alle medewerkers van uw bedrijf de beschikking hebben over een sleutel of een code om het pand af te sluiten, dan kunt u Multiwacht inschakelen voor een sluitronde. Onze bewakers controleren of alle lichten uit zijn, of iedereen het pand heeft verlaten en of alle ramen en deuren op slot zijn. Multiwacht sluit uw bedrijfspand vervolgens correct af. De beveiligers van Multiwacht kunnen tevens zorgen voor het opheffen van het alarm aan het begin van de werkdag.

U kunt Multiwacht ook inzetten bij het uitvoeren van controlerondes. Tijdens een controleronde inspecteren onze beveiligers uw bedrijfspand grondig. De ronde bestaat uit het controleren op verdachte omstandigheden en een controle op technische mankementen aan apparatuur. Ook kijkt onze beveiliger naar brandgevaarlijke omstandigheden en eventuele openstaande deuren en ramen.

Collectieve surveillance

U wilt graag veilig wonen en werken. Multiwacht kan door middel van collectieve surveillance de veiligheid in woonwijken en op bedrijventerreinen effectief verhogen. In samenspraak met u wordt bepaald welk geografisch gebied Multiwacht dient te beveiligen. Door uw wensen te inventariseren, komen we tot maatwerk dat het gewenste gebied van extra veiligheid voorziet.

Tijdens de afgesproken rondes letten onze beveiligers bij ieder pand of huis extra op verdachte situaties. Hierbij worden alle deuren gecontroleerd en wordt er gekeken of alle ramen gesloten zijn. De beveiligers van Multiwacht kennen de omgeving en kunnen daarom afwijkende zaken snel waarnemen. Met de collectieve surveillance van Multiwacht krijgen inbrekers en vandalen geen kans meer.

Beveiliging nodig in Utrecht?

Wilt u beveiliging inschakelen voor uw bedrijf, woonhuis, terrein of evenement in Utrecht of omgeving? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerk voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl