Strategische bewaking

Beveiliging Zeist

Veiligheid is een belangrijk aspect van uw bedrijfsvoering. U wilt niet alleen goede beveiliging voor uw pand in Zeist, maar ook voor uw medewerkers, uw bezittingen én uzelf. Maar welke aspecten van veiligheid zijn belangrijk in uw situatie? Multiwacht helpt graag door een passend advies uit te brengen, toegespitst op uw situatie. Een keuze voor de beveiligingsdiensten van Multiwacht is een keuze voor:

  • Zorgvuldige en professionele beveiliging in Zeist
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maatwerk voor uw situatie

 

Beveiliging in Zeist

Te midden van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt Zeist. Door haar centrale ligging zijn diverse belangrijke organisaties in Zeist gevestigd, zoals de KNVB, het Wereld Natuur Fonds en de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Multiwacht heeft jaren ervaring bij het beveiligen van particuliere en bedrijfspanden in onder meer de wijken Crosestein, Nijenheim, Griffensteyn en Patijnpark. Bent u in Zeist gevestigd? Neem dan contact met ons op voor het verbeteren van de beveiliging van uw pand en uw bezittingen.

Onze beveiligingsdiensten in Zeist

Multiwacht biedt verschillende beveiligingsdiensten aan in Zeist en omstreken. Wilt u voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen? Onze diensten kunnen naadloos aansluiten op uw bestaande beveiligingsmaatregelen.

Alarmopvolging

De alarmopvolging van Multiwacht is een dienst die aansluit op uw huidige alarmsysteem. Bij een melding is het soms niet veilig dat u of een van uw medewerkers polshoogte gaat nemen. De beveiligers van Multiwacht nemen deze verantwoordelijkheid op zich. Zij zijn bekend in Zeist en kunnen dus snel te plaatse zijn. De alarmopvolging van Multiwacht is mogelijk in samenwerking met elke alarmdienst. Liever een totaalpakket? Dat kan, Multiwacht heeft ook een eigen alarmcentrale.

Alarmcentrale

De eigen alarmcentrale van Multiwacht is te koppelen aan uw huidige systeem. We zullen met u in gesprek gaan en bepalen wat de beste manier is om een melding af te handelen. Ons team van ervaren centralisten zal de melding volgens uw instructies afhandelen. In combinatie met onze alarmopvolging weet u zeker dat een melding goed wordt afgehandeld.

Objectbeveiliging

Niet een melding afwachten, maar zorgen dat uw pand 24/7 beveiligd is? Ook dan heeft Multiwacht voor u een geschikte optie. Wij zorgen dat er op uw locatie altijd een beveiliger aanwezig is. Deze beveiliger houdt toezicht op alle binnentredende en vertrekkende personen. Uw medewerkers en gasten worden gastvrij ontvangen en bevinden zich in een veilige omgeving.

Collectieve surveillance

Voorkomen is beter dan genezen. Deze uitspraak is zeker waar wanneer het betrekking heeft op uw personeel, gasten of eigendommen. Door de collectieve surveillance van Multiwacht kan inbraak of brand mogelijk voorkomen worden. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar en grijpt in bij een verdachte situatie.

Controle- en sluitronde

Na het einde van de werkzaamheden willen uw medewerkers graag naar huis. Om er zeker van te zijn dat er geen ramen open blijven staan kunt u Multiwacht inhuren om een sluitronde uit te voeren. U bent er zeker van dat er geen lichten aan blijven staan en dat uw bedrijfspand correct wordt afgesloten. Ook voor het opheffen van het alarm aan het begin van de werkdag staan de beveiligers van Multiwacht graag voor u klaar.

Cameratoezicht

Uw pand of terrein optimaal beveiligen zonder inbreuk te maken op uw privacy? De professionals van Multiwacht stellen samen met u protocollen op voor het cameratoezicht. Hierdoor is uw pand of terrein beveiligd tegen criminelen en zorgen wij ervoor dat u voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens die van toepassing wordt zodra er personen herkenbaar in beeld komen.

Beveiliging nodig in Zeist?

Wilt u beveiliging inschakelen voor uw bedrijf, woonhuis, terrein of evenement? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerk voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl