Bewaking als maatwerk product!

Steeds vaker ontvangen wij speciale verzoeken als aanvulling op onze reguliere beveiligingsdienstverlening. Zowel bestaande als nieuwe klanten weten ons te vinden als zij een vraag hebben op beveiligingsgebied.  Deze verzoeken lopen uiteen van beveiligde transportbegeleiding tot het controleren van technische installaties het afhandelen van technische alarmen en het inzetten van brandwachten bij storingen in de BMC of verbouwingen. 

Als beveiligingsbedrijf vormen wij altijd het flexibele verlengde van uw reguliere bedrijfsvoering.  We zijn er vaak wanneer er niemand anders meer aanwezig is en met die reden maken wij steeds vaker een belangrijk deel uit van de continuering van de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij zijn op dat moment uw ogen en oren en waarborgen uw veiligheid.

Het maakt eigenlijk geen verschil welke diensten u bij ons afneemt. Elke klant is voor ons speciaal en krijgt de aandacht die noodzakelijk is om uw wensen en eisen inzichtelijk te maken en onze werkzaamheden daarop naadloos aan te laten sluiten. We denken graag met u mee als het om veiligheid en service gaat en staan dag en nacht voor u klaar. Daar waar wij mogelijkheden zien u te ontzorgen, zullen wij de kans aangrijpen. 

Heeft u een uitdaging op het gebied van veiligheid? Leg uw vraag aan ons voor en wij zullen een passende oplossing voor u genereren.

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en is daarmee uniek. Dat maakt bewaking steeds vaker een maatwerk product.

 Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een maatwerkvoorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl.