Collectieve Surveillance

Wilt u de veiligheid op uw bedrijventerrein vergroten? Zoekt u een professioneel beveiligingsbedrijf om uw bedrijventerrein of woonwijk te bewaken? Wilt u samen sterk staan tegen inbrekers en vandalen? Collectieve beveiliging van Multiwacht is dan een verstandige keuze!

Wij bewaken uw bedrijventerrein met de grootste zorg zodat de kans op inbraak en vernielingen verminderd!

Onze beveiligers zijn:

  • Zeer ervaren en bedreven in hun vak
  • Besteden veel tijd aan elk deelnemend bedrijf of woonhuis
  • Bekend met uw bedrijventerrein of woonwijk
  • Zichtbaar en continu aanwezig in de omgeving van uw pand

Dit betekent voor u:

  • Professioneel veiligheidstoezicht op de risicovolstee tijden
  • Minder risico op inbraak en vandalisme door sterke preventieve werking
  • Kostentechnisch zeer voordelig
  • Collectieve beveiligingsoplossingen met oog voor individuele behoefte
  • Zeer snelle afhandeling van alarmmeldingen en calamiteiten

Collectieve beveiliging in de praktijk

Wanneer u ons benadert voor de collectieve beveiliging van uw bedrijventerrein of woonwijk, zullen wij uw wensen inventariseren alvorens deze maatwerkoplossing ontwikkeld kan worden. Omdat het principe van collectieve beveiliging gebaseerd is op samen sterk staan, is het wel belangrijk om daarin ook de individuele belangen van de leden te behartigen.

Op afgesproken tijden rijden onze beveiligers bij collectieve surveillance door een vooraf geografisch bepaald gebied. Dit kan een bedrijventerrein of een woonwijk maar ook meerdere bedrijventerreinen binnen een gemeente of een winkelgebied.

De surveillanten bewaken het gebied zorgvuldig en besteden daarbij veel tijd aan elk deelnemend bedrijf. Uw deuren worden aangevoeld en we kijken van buitenaf of er geen ramen meer open staan. Daarnaast wordt er gelet op verdachte personen en situaties. Omdat wij werken met een klein vast team surveillanten dat lokaal bekend is zullen zij snel opmerken wanneer een situatie afwijkt van het normale.

Eventuele bijzonderheden worden adequaat opgepakt en indien nodig doorgezet naar de politie. Bijzonderheden worden altijd aan u gerapporteerd zodat u weet wat er gedurende uw afwezigheid is gebeurd. Wij zorgen voor de veiligheid zodat u kunt ondernemen en in alle rust kunt slapen.

Collectieve surveillance of bewaking nodig?

Heeft u collectieve surveillance nodig in de omgeving UtrechtZeistHouten en Nieuwegein? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een maatwerkvoorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 750 03 20 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier  invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Multiwacht Groep B.V.

Postbus 481, 3990 GG Houten
Nieuwe Schaft 9A-1, 3991 AS Houten
Tel. 030 - 750 03 20
Email: info@multiwacht.nl