Emergency Response teams, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Emergency Response teams verzorgen specialistische oplossingen bij calamiteiten. Steeds meer organisaties doen een beroep op ons Emergency response team (ERT) ook wel Incident response team (IRT) genoemd. Onze ER en IR-teams zijn zeer deskundig en beschikken over een rijke ervaring en specialistische materialen om elk incident te kunnen bestrijden.

Al sinds jaar en dag beschikt Multiwacht over een aantal van deze bijzondere teams. De samenstelling ervan wordt bepaald aan de hand van de hulpvraag. Het ERT wordt zowel preventief als repressief ingezet.

Als het om veiligheid gaat, is preventie soms niet voldoende. Het is belangrijk altijd rekening te houden met incidenten en calamiteiten. De inzet van een ERT of IRT biedt een mogelijkheid om uw Health, Safety, Environment beleid (HSE-beleid) sluitend te maken. Het is immers van ongekende waarde dat mens en milieu in alle veiligheid en gezondheid kunnen continueren. Hetgeen ook vaak resulteert in een constante continuering van uw reguliere bedrijfsvoering en tevens core business. Wij helpen u graag bij de vormgeving en uitvoering van uw emergency response programma.

Inzet van ERT voor uw veiligheid

De inzetmogelijkheden van onze teams zijn zeer divers, van begeleiding tot redding en van stand-by staan tot brandbestrijding. Zo ondersteunen wij regelmatig afvalverwerkers bij broei, zetten wij regelmatig teams in bij werkzaamheden in besloten ruimtes  en hebben wij teams langs de snelwegen stand-by staan als er werkzaamheden aan tunnels of bruggen worden uitgevoerd.

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u een (spoed)bestelling doen?

Heeft u een professioneel Emergency Response team nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, offerte aanvragen en (spoed)bestellingen via het nummer 030 - 750 03 20. U kunt ook een e-mail naar info@multiwacht.nl sturen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!