Nieuws

Multiwacht introduceert “Collectief Veilig Houten”

Om de veiligheid van ondernemers in Houten te kunnen waarborgen en een veiliger Houten te effectueren, introduceert Multiwacht het Houtens beveiligingscollectief “Veilig Houten”. Een collectief met een sterke focus op veiligheid en brandveiligheid.

Multiwacht ontvangt Keurmerk Beveiliging

Inmiddels enkele maanden na de auditdatum heeft Jeffrey Kronenburg van Multiwacht (links) het Keurmerk Beveiliging officieel ontvangen uit de handen van Robin Schapink van SBMC (rechts).

Multiwacht lanceert nieuwe Website!

Multiwacht is al jaren een vooraanstaand beveiligingsbedrijf in de regio Utrecht. Zij richten zich met een scherpe focus op Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Utrecht voornamelijk op de Lekstroom. Steeds meer bedrijven kiezen voor Multiwacht als hun beveiligingsbedrijf dus ook buiten deze gemeentes groeien zij gestaag.

Multiwacht gaat verhuizen!

Vanaf 1 september zal Multiwacht haar nieuwe uitvalsbasis op bedrijventerrein de Schaft betrekken.

Fotoshoots beveiliging en brandwachten

In voorbereiding op de nieuw te ontwikkelen website en acquisitiematerialen zijn de afgelopen weken diverse photoshoots georganiseerd. Onze dienstverlening is op professionele wijze vastgelegd om veiligheid in beeld te brengen. De resultaten zullen binnenkort te zien zijn. Nog even geduld dus.

Multiwacht vernieuwd huisstijl surveillancevoertuigen!

Afgelopen week is het wagenpark flink onder handen genomen. De voertuigen zijn gedeeltelijk opnieuw gespoten en volledig opnieuw beplakt. Vanaf nu dus met een nog professionelere uitstraling te zien in het straatbeeld van onze surveillancewijken in Houten, Nieuwegein, Utrecht en Zeist!

Multiwacht heeft BHVgoed overgenomen!

Per 1 januari j.l. heeft Multiwacht de activiteiten van BHVgoed overgenomen. BHVgoed is gespecialiseerd in onderhoud, keuringen en levering van brandblussers en EHBO-materialen. Multiwacht verzorgt bewakingsdiensten.

Multiwacht sponsort Hockeyclub Houten

Sinds november van dit jaar sponsort Multiwacht Hockeyclub Houten. Subsidies van gemeenten worden teruggedrongen en er wordt meer verwacht van sportclubs zelf. Om zelfstandig te kunnen voortbestaan zijn inkomsten verworven via sponsoring van belang. De sponsoring biedt voor Multiwacht mogelijkheden voor merkpositionering en publiciteit voor de bewakingsactiviteiten die zij uitvoeren in Houten en de omliggende gemeenten. Middels deze sponsoring wil Multiwacht een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

Muliwacht voorziet surveillancevoertuigen van AED

Woensdag 21 augustus jl. overhandigde Peter Eversdijk van BHVgoed.nl de eerste AED’s voor de surveillanceauto’s van Multiwacht aan Jeffrey Kronenburg.

Multiwacht uitgeroepen tot onderneming van het kwartaal

Multiwacht is uitgeroepen tot onderneming van het kwartaal in de juni editie van Ondernamen magazine.  Tevens is in deze editie een tweepagina artikel te vinden over de bedrijfsvoering van Multiwacht.