Strategische bewaking

Werkgebied

Multiwacht is gespecialiseerd in de landelijke inzet van Rijksgediplomeerde brandwachten. Op lokaal gebied levert Multiwacht een divers pakket beveiligingsdiensten aan zowel organisaties als particulieren.

Brandwachten

De Rijksgediplomeerde brandwachten van Multiwacht zorgen voor veilige (werk)situaties. Soms zijn brandwachten nodig vanwege preventieve redenen, soms is de inzet van brandwachten gewenst naar aanleiding van een inspectie. Wat de situatie ook is; u heeft altijd binnen 2 uur een Rijksgediplomeerde brandwacht op locatie. Meer informatie vindt u op de pagina Brandwachten.

Beveiliging Utrecht

Multiwacht levert in Utrecht een uitgebreid dienstenpakket. Tot het pakket behoren onder andere objectbeveiliging (zowel particulier als zakelijk), cameratoezicht, alarmopvolging en controle- en sluitrondes. Benieuwd wat Multiwacht nog meer voor u kan betekenen? Op de pagina Beveiliging Utrecht vindt u meer informatie.

Beveiliging Houten

Houten groeit hard, en daarmee wordt ook de vraag naar beveiliging groter. Om zowel particulieren als bedrijven optimaal te beveiligen, houdt Multiwacht in Houten controle- en sluitrondes. Ook is onze alarmcentrale te koppelen aan uw alarmsysteem, houdt Multiwacht cameratoezicht en beveiligt Multiwacht particuliere- en bedrijfsobjecten. Meer informatie over beveiliging in Houten vindt u op de pagina Beveiliging Houten.

Beveiliging Nieuwegein

Multiwacht beveiligt ook particuliere- en bedrijfsobjecten in Nieuwegein. Met cameratoezicht en controle- en sluitrondes zorgen we voor een optimale beveiliging van uw bedrijfspand. Ook staan onze gecertificeerde beveiligers dag en nacht klaar om een melding van uw alarminstallatie adequaat af te handelen. Meer informatie over onze beveiliging in Nieuwegein vindt u hier.

Beveiliging Zeist

Op zoek naar een betrouwbare beveiliger voor uw bedrijfspand in Zeist? Multiwacht biedt bedrijven in Zeist een uitgebreid takenpakket aan beveiligingsdiensten, zoals alarmopvolging, cameratoezicht, objectbeveiliging en controle- en sluitrondes. Op de pagina Beveiliging Zeist leest u meer over onze diensten.